Bułki bezglutenowe

Pieczywo Sano Gluten Free to produkt, który powstał z myślą o osobach z nietolerancją pokarmową, celiakią lub takich, które z różnych powodów chcą wykluczyć ten składnik ze swojego jadłospisu.

Nasze bułki są pieczone przez pracowników z długoletnim doświadczeniem w produkcji pieczywa bez glutenu w zakładzie produkującym wyłącznie żywność bezglutenową. Jest ona całkowicie bezpieczna dla Ciebie i Twoich bliskich, ponieważ zawartość glutenu w naszych produktach nie przekracza wartości 20 ppm.

Do wypieku stosujemy składniki najwyższej jakości, dzięki czemu nasze pieczywo nie tylko świetnie smakuje, ale także jest wartościowe. Jednocześnie przyświeca nam zasada, że nie liczy się ilość, a jakość. Nasze wyroby cechuje krótki skład, bez wzmacniaczy smaku i konserwantów. Mieszankę przygotowujemy z możliwie jak najmniejszej ilości składników. Bułki zawierają w sobie wysokiej jakości ziarna i nasiona, które korzystnie wpływają na zdrowie.

Sano Gluten Free to pieczywo wysokiej jakości i wybornego smaku. W swojej strukturze przypominają dostępne na rynku pieczywo z glutenem. Zachęcają kształtem, kolorem, zapachem i nie stanowią zagrożenia dla zdrowia. Smakują również bardzo podobnie jak pieczywo z glutenem, dlatego świetnie sprawdzą się u osób posiadających już preferencje przy wyborze pieczywa. Nasze bułki bezglutenowe zachwycą nie tylko Ciebie, ale i całą Twoją rodzinę!

W swojej ofercie posiadamy cztery rodzaje bułek, dzięki czemu posiłki przygotowane z naszego pieczywa mogą być różnorodne:

• bułki bezglutenowe „Białe”;
• bułki bezglutenowe „Z Dynią”;
• bułki bezglutenowe „3 ziarna”;

Chętnie podejmiemy współpracę z innymi przedsiębiorstwami. Istnieje możliwość sprzedaży w hurcie lub na potrzeby indywidualnych klientów, pensjonariuszy, gości restauracyjnych, pacjentów, itp. Posiadanie w swoim asortymencie czy menu produktów bezglutenowych świadczy o nowoczesności oraz elastyczności firmy. Coraz częściej jest to produkt pożądany, a nawet wymagany przez Polaków.

×
×

Koszyk