O nas

Witaj w świecie SANO Gluten Free!

Historia każdej firmy zwykle zaczyna się tak samo, od podania roku założenia.
Ale historia firmy SANO GLUTEN FREE TO HISTORIA LUDZI, którzy w nią włożyli życie.

 

 

 

 

„LUDZIE, KTÓRZY STOSUJĄ DIETĘ BEZGLUTENOWĄ, NIE POWINNI CZUĆ                     SIĘ OGRANICZENI W WYBORZE              PRODUKTÓW I SMAKÓW” 

Monika, główny technolog firmy Sano Gluten Free.

Tutaj główną rolę odgrywa technolog przemysłu spożywczego, Monika.

Jej bogate doświadczenie w produkcji produktów bezglutenowych i podejście twórcze stały się fundamentem stworzenia firmy

SANO w 2018 roku. Ona jest sercem i duszą firmy, mentorem i inspiracją dla wszystkich, którzy z nią pracują.

 

 

Dlatego produkty Sano Gluten Free zostały opracowane w taki sposób, aby każdy mógł cieszyć się smakiem i pełnowartościowym jedzeniem, niezależnie od swoich ograniczeń żywieniowych.

To podejście umocniło pozycję firmy na rynku i dało początek gwałtownemu rozwojowi firmy.

 

 

 

W naszej ofercie znajdziesz różne rodzaje chleba, bułek, bezglutenowej mąki, płatków, nasion i wiele innych
produktów, opracowanych z uwzględnieniem wszystkich wymagań dotyczących jakości i bezpieczeństwa.

Używamy tylko naturalnych składników i dbamy o każdy etap produkcji                          – od wyboru surowca do pakowania gotowych produktów.

Dzięki wysokiej jakości naszych produktów i unikalnej filozofii szybko zdobyliśmy zaufanie konsumentów.

Ale nie zatrzymujemy się i ciągle poszukujemy nowych sposobów poprawy naszych produktów i usług dla klientów.

Jesteśmy dumni z naszych osiągnięć i przekonani, 

że nasza historia dopiero się zaczyna.