O nas
Witaj w świecie SANO Gluten Free!
Historia każdej firmy zwykle zaczyna się tak samo, od podania roku założenia.
Ale historia firmy SANO GLUTEN FREE
TO HISTORIA LUDZI, którzy w nią włożyli życie.
„LUDZIE, KTÓRZY STOSUJĄ DIETĘ BEZGLUTENOWĄ, NIE POWINNI CZUĆ SIĘ OGRANICZENI W WYBORZE PRODUKTÓW I SMAKÓW”
– Monika, główny technolog firmy Sano Gluten Free.
Tutaj główną rolę odgrywa technolog przemysłu spożywczego, Monika.
Jej bogate doświadczenie w produkcji produktów bezglutenowych i podejście twórcze stały się fundamentem stworzenia firmy
SANO w 2018 roku. Ona jest sercem i duszą firmy, mentorem i inspiracją dla wszystkich, którzy z nią pracują.
Dlatego produkty Sano Gluten Free zostały opracowane w taki sposób, aby każdy mógł cieszyć się smakiem i pełnowartościowym jedzeniem, niezależnie od swoich ograniczeń żywieniowych.
To podejście umocniło pozycję firmy na rynku i dało początek gwałtownemu rozwojowi firmy.
W naszej ofercie znajdziesz różne rodzaje chleba, bułek, bezglutenowej mąki, płatków, nasion i wiele innych
produktów, opracowanych z uwzględnieniem wszystkich wymagań dotyczących jakości i bezpieczeństwa.
Używamy tylko naturalnych składników i dbamy o każdy etap produkcji – od wyboru surowca do pakowania gotowych produktów.
Dzięki wysokiej jakości naszych produktów i unikalnej filozofii szybko zdobyliśmy zaufanie konsumentów.
Ale nie zatrzymujemy się i ciągle poszukujemy nowych sposobów poprawy naszych produktów i usług dla klientów.
Jesteśmy dumni z naszych osiągnięć i przekonani,
że nasza historia dopiero się zaczyna.