Bułki bezglutenowe

Pieczywo Sano Gluten Free powstało z myślą o osobach z nietolerancją pokarmową, celiakią, a także tych, które z różnych powodów chcą wykluczyć ten składnik ze swojego jadłospisu. Niestety, ale wielu z nas nie wyobraża sobie swojego codziennego śniadania bez bułki z ulubionym dżemem czy miodem. Jednak nie zawsze możemy jeść pieczywo pszenne, gdyż, tak jak wspomnieliśmy wcześniej, nie pozwala nam na to zdrowie lub po prostu źle się po nim czujemy. Dlatego też nasze propozycje nie zawierają w swoim składzie glutenu. Jeżeli nigdy nie jadłeś bezglutenowej bułki bądź też nie smakowała Ci jej pierwsza degustacja, to zachęcamy do zakupu naszych produktów, aby odmienić zdanie na temat tego rodzaju pieczywa i przekonać się, że może być ono naprawdę pyszne!

Nasze bułki są pieczone przez pracowników z długoletnim doświadczeniem – pieczywo bez glutenu powstaje w zakładzie produkującym wyłącznie żywność bezglutenową. Produkcja ta jest całkowicie bezpieczna dla Ciebie oraz Twoich bliskich, ponieważ zawartość glutenu w oferowanych produktach nie przekracza wartości 20 ppm. Nasze bułki bez glutenu dostępne są w kilku smacznych odsłonach. Mogą one zawierać m.in. dodatek czosnku, suszonych pomidorów bądź dyni. Znajdziesz u nas również bułki, które świetnie sprawdzą się, gdy najdzie Cię ochota na zdrowego, domowego hamburgera oraz te stanowiące alternatywę dla klasycznych kajzerek.

Bułki bez glutenu – najlepsze, bo najprostsze

Do wypieku stosujemy składniki najwyższej jakości, dzięki czemu nasze pieczywo nie tylko świetnie smakuje, ale również jest wartościowe. Jednocześnie przyświeca nam zasada, że nie liczy się ilość, a jakość. Nasze wyroby cechuje krótki skład, bez wzmacniaczy smaku i konserwantów. Mieszankę przygotowujemy z możliwie jak najmniejszej ilości składników. Bezglutenowe bułki zawierają w sobie wysokiej jakości ziarna, a także nasiona, które korzystnie wpływają na zdrowie.

Bezglutenowe bułki – pyszne wypieki dla całej rodziny

Sano Gluten Free to pieczywo wysokiej jakości oraz o wybornym smaku. W swojej strukturze przypomina dostępne na rynku pieczywo z glutenem. Zachęca ono swoim kształtem, kolorem, zapachem, a poza tym nie stanowi zagrożenia dla zdrowia. Pieczywo to świetnie sprawdza się u osób posiadających już swoje preferencje oraz przyzwyczajenia smakowe. Nasze bułki bezglutenowe zachwycą nie tylko Ciebie, ale i całą Twoją rodzinę!