Koszyk 0 Produkt Produkty (pusty)

Brak produktów

Do ustalenia Wysyłka
0,00 zł Podatek
0,00 zł Razem

Podane ceny są cenami brutto

Realizuj zamówienie

Produkt został dodany do twojego koszyka
Ilość
Razem
Jest 0 produktów w twoim koszyku Jest 1 przedmiot w twoim koszyku
Wszystkie produkty z podatkiem
Wysyłka z podatkiem Do ustalenia
Podatek 0,00 zł
Razem z podatkiem
Kontynuuj zakupy Do zapłaty

Sano Gluten Free to nowa marka stanowiąca własność firmy DEK, która produkuje żywność bezglutenową na polski rynek.

Oferta piekarni została pomyślana w taki sposób, aby realizować potrzeby klientów. W związku z tym proponujemy różnorodne pieczywo bezglutenowe (tak jak ma to miejsce w przypadku pieczywa tradycyjnego) oraz nowe produkty doskonałej jakości – o wysokim stopniu świeżości i walorów smakowych, a także strukturze podobnej do produktów z glutenem.

Naszą ofertę kierujemy dla następujących grup odbiorców:

  •  osób chorych na celiakię;
  •  osób mających alergię na gluten;
  •  osób, u których stwierdzono nadwrażliwość na gluten;
  •  osób, które świadomie eliminują ze swojej diety produkty na bazie pszenicy.

Wiemy, jak pożądany a jednocześnie niełatwy jest obecnie dostęp do produktów bezpiecznych, z gwarantowanym składem bezglutenowym. Odpowiadając na te potrzeby klientów, przy wyborze składników kierujemy się tylko najwyższą jakością. Z największą starannością dbamy i stale kontrolujemy bezpieczeństwo produktu na każdym etapie wypieku.

Bazując na wieloletnim doświadczeniu naszych pracowników w technologii i produkcji tego typu asortymentu, chcemy zaproponować odbiorcom nie tylko produkty o wysokich walorach smakowych, czy pochodzące ze składników najlepszej jakości, ale również możliwie jak najkrótszym składzie (bez nadmiaru niepotrzebnych składników i ulepszaczy).

Na terenie naszego zakładu produkujemy wyłącznie pieczywo bezglutenowe, dlatego kupując nasze wyroby możecie być Państwo pewni, że są w 100 % bezpieczne dla osób z Celiakią oraz będących na diecie bezglutenowej.

Firma Sano Gluten Free planuje w przyszłości poszerzać swoją ofertę nie tylko o wyroby piekarnicze, ale również cukiernicze dla klientów z różnymi nietolerancjami pokarmowymi, również z określonymi preferencjami żywieniowymi jak np. weganizm.  

 

Zapraszamy do współpracy:

  •  piekarnie tradycyjne posiadające własne sklepy firmowe,
  •  sklepy ze zdrową żywnością,
  •  dystrybutorów żywności bezglutenowej,
  •  hurtownie,
  •  restauracje, hotele, ośrodki wypoczynkowe i lecznicze, pensjonaty itp.
  •  a także wszystkich zainteresowanych wprowadzeniem pieczywa bezglutenowego do własnej oferty sprzedażowej, dystrybucyjnej czy konsumpcyjnej.

 

 

Nasze produkty mogą być sprzedawane również pod logo Państwa sklepu.

Szczegóły współpracy chętnie omówimy przy spotkaniu, dlatego podmioty zainteresowane zapraszamy do kontaktu z nami !